Ja mannen jullie lezen het goed! Met wat research (en hulp van mannelijke bronnen) heb ik een aantal activiteiten gevonden die jullie met jullie bro’s kunnen ondernemen! Dus wanneer het gamen en kijken naar voetbal begint te vervelen, trek dan je schoenen uit de kast en ga op stap! Deze mannelijke activiteiten wil je zeker ondernemen!

Wie is de rat?

Dit is een bijna replica van wie is de mol, het enige verschil is dat je nu met je eigen vrienden dit spel kan spelen! Het idee is dat je in een eigen gekozen stad opdrachten gaat uitvoeren terwijl één iemand uit de groep de rat speelt en dus de boel saboteert. Wanneer je alle opdrachten binnen de gestelde tijd uitvoert en de rat identificeert, is jouw team de winnaar en krijg je en prijs! HuisBrandEvents organiseert dit arrangement voor groepen vanaf tien personen, €27,50. Hoe meer mensen, hoe goedkoper het arrangement. Voor meer informatie raadpleeg: https://huisbrandevents.nl/event/wie-is-de-rat-2/

Dropzone, Jan Soldaat

Op verschillende locaties in Nederland vinden deze georganiseerde droppings in soldaten sfeer plaats. Kies je missie en geef je samen met je bro’s op, om vervolgens de dropping te doorstaan, maar dat kunnen jullie mannen vast wel! Elke missie heeft een eigen thema en inhoud. Voor meer informatie raadpleeg: http://www.jansoldaat.nl

4×4 Rijden

In Moordrecht (Gouda) en Nuenen (Eindhoven) bevinden zich parcours waar je, je helemaal kan uitleven in een 4×4. Na een korte introductie van een deskundige instructeur ben je zelf (al bijna) deskundig en mag je het 4×4-parcour betreden. Hier kan je onder andere diepe modderkuilen en steile hellingen verwachten, maar daar wordt een echte man niet bang van! Voor meer informatie raadpleeg: http://eventsbakery.nl/alle-activiteiten/4×4

Bierproeverij

Voor de echte bierliefhebbers! Bij restaurant de Hemel in Nijmegen kan je kiezen uit drie verschillende arrangementen. Er is keuze uit een Hemelse bierproeverij (zes proefglaasjes), een Helse Proeverij (tien proefglaasjes) en een High Beer (zes biertjes met bourgondische hapjes). De bierproeverijen kunnen gecombineerd worden met een diner, wat jullie mannen vast wel aan kunnen gezien jullie maag meer (bier)capaciteit heeft dan de gemiddelde vrouw. Voor meer informatie raadpleeg: https://restaurantdehemel.nl/nl/brouwerscafe/bierproeverijen/

Indoor Skydiven

In Roosendaal is een indoor skydive gevestigd. Beleef hier de unieke ervaring van het springen uit een vliegtuig, zonder het vliegtuig! Het idee is dat je hier op de kracht van de wind zweeft. Vliegtuig of niet, dit geeft vast een adrenalinekick! Voor meer informatie raadpleeg: https://indoorskydive.com

Middagje schieten

De opgekropte agressie kan je in deze middag zeker kwijt! Dorhout Mees biedt namelijk verschillende schiet activiteiten aan; van kleiduif schieten tot kogelschieten, genoeg keuze! Dorhout Mees stelt voor alle deelnemers een speciaal programma samen, zodat je van alle kanten van het schieten kan genieten. Voor meer informatie raadpleeg: https://www.dorhoutmees.nl

Nou genoeg inspiratie voor dagjes met de bro’s denk ik zo!