24 mei 2017. Een avond waarop de een zijn fiets kwijt raakte, de ander zijn herinneringen. Gelukkig is bijzijn belangrijker dan meemaken ;). En ondanks dat meedoen belangrijker was dan winnen voor Ajax, werd er na de wedstrijd heel wat doorgescoord op Project siX. De een stond buitenspel, de ander vond een keeper.

Het prachtige feest werd om 11 uur afgetrapt door Von Blitz, gevolgd door Robin Riccio, Tom & Jame, The Partysquad en George Cooney. Nu gaat het natuurlijk helemaal niet om deze DJ’s, maar de door Gabrielle Lijten gewonnen Meet & Greet met The Partysquad moet toch echt even besproken worden. Is het nabespreken vaak niet net zo leuk als het feest?

Uit betrouwbare bron (mogelijk Gabrielle zelf) is namelijk vernomen dat het een ‘Smoke & Greet’ was om nooit te vergeten. Al waren DJ Jerry en MC Ruben (the partysquad) dan wel vergeten dat deze überhaupt ging plaatsvinden. Dit leverde echter mooie taferelen op met zelfrijdende auto’s waarmee Gabrielle mogelijk uitgenodigd is naar een club in Amsterdam. Dat wordt strijden om de ‘Drink & Greet’ van volgend jaar.

Sowieso verheugen wij ons nu al op een nieuwe editie van het heerlijke studentenfeest. Want naast het wegdrinken van ons Ajax-verdriet is er vooral ongelofelijk veel gelachen, gedanst en gefeest. Een mooie locatie, lekkere muziek en een aantal alcoholische versnaperingen hielpen ons allen genieten. En toen we zelfs met water en vuur konden spelen, was het feest voor ons compleet. Oude vrienden werden teruggevonden, nieuwe vriendschappen gemaakt en beste vrienden kwijtgeraakt, al was dat meestal omdat ze te dronken waren de weg te vinden. Al met al: een prachtige avond, een minder-prachtige kater en een heel mooi vooruitzicht voor komend jaar.

Wil je bericht krijgen wanneer er een nieuw artikel online komt? Volg ons dan via wordpress of bloglovin, of like onze facebookpagina Geestig Magazine!   Heb je zelf ook nog leuke ideeën voor een artikel of een bepaald onderwerp waar je graag wat over wilt lezen? Mail dat dan naar: redactiegeestig@alcmaeon.nl