Nadat vandaag bekend werd dat er een negatief reisadvies geldt voor zowel Boekarest als Sofia, was ook de studiereiscommissie geschokt. Gelukkig zijn zij onmiddellijk in beraad gegaan en met een prachtig alternatief gekomen. Belangrijk om te weten voor de leden: Er wordt nu om 3:15 uur verzameld aanstaande vrijdag (nog altijd verzamelen bij Julia’s op Utrecht Centraal), dus de nieuwe reis bevat zelfs een dagje extra! Daarnaast zal er in plaats van met het vliegtuig, met de bus worden gereisd.

Nu de praktische informatie bekend is, heerst natuurlijk de grote vraag waarom er een negatief reisadvies is gegeven. Dit zit als volgt: Boekarest en Sofia zijn allebei hoofdsteden. De een van Roemenië, de ander van Bulgarije. Beide steden liggen ten zuidoosten van Nederland, oftewel: vlakbij de piramides van Egypte! En voor degene die de link nog niet zelf had gelegd: de piramide is HET teken van de illuminati.

In de steden zelf zijn bovendien ook sterkeSchermafbeelding 2017-04-11 om 19.04.48 aanwijzingen gevonden. Zo blijkt Boekarest alles behalve veilig te zijn. Er zijn
meerdere symbolen van illuminati in de stad te vinden en wanneer alle eindjes aan elkaar geknoopt worden ontstaat, jawel, het pentagram!

Het lijkt overduidelijk, maar voor wie nog twijfelt: Sofia heeft 5 letters. Apple heeft ook 5 letters. Apple verkoopt telefoons. En wie hebben deze telefoons? Ja, precies; de mens. Uit welke soort wezens is de illuminati opgebouwd? De mens, juist. Het is kinderspel om te zien dat ergens in deze steden de illuminati hun hoofdkwartier heeft en dat het voor onze leden onverantwoordelijk zou zijn om hier naartoe te gaan.

Het alternatief van Sittard-Geleen e.o. biedt echter veel mogelijkheden! Wat dacht je van het mooie Buchten? Dit prachtige oord niet ver van het wereldberoemde Sittard bevat onder andere Het Höfke, een schitterend woonhuis, dat jaarlijks door zo’n 40 tot 45 mensen wordt bezocht. Een echte trekpleister dus!! De parkeerkaarten kosten hier overigens niks, dat is in dat oosten van Europa wel anders.

In Geleen hoeven de leden zich ook niet te vervelen: het uitgaansleven krijgt hier een 5,5 van de vele ervaren recensenten van zoover.com. Bovendien blijft Shaggy’s Pub speciaal voor de leden open tot wel half elf!

Daarnaast wordt niet alleen carnaval, maar ook Pasen hier groots gevierd. De leden mogen 16 april dan ook deelnemen aan de bijzondere activiteit “Bosgeesten roepen om hulp”. Waarbij de blije bosgeesten hulp nodig hebben om de boze geesten te verjagen.

En als je nu bang bent dat je heimwee zult krijgen doordat het landschap er zo anders is dan in Nederland (Limburg bevat immers een berg), maak je geen zorgen: ondanks hun vreemde dialect kun je de Limburgers bijna net zo goed verstaan als de Roemenen.
Dus lieve Alcmaeon leden, wees niet getreurd en geniet van t prachtige Limburg volgende week! Zoals zij zelf zouden zeggen: Ut sjunste op de welt.

 

Wil je bericht krijgen wanneer er een nieuw artikel online komt? Volg ons dan via wordpress of bloglovin, of like onze facebookpagina Geestig Magazine!   Heb je zelf ook nog leuke ideeën voor een artikel of een bepaald onderwerp waar je graag wat over wilt lezen? Mail dat dan naar: redactiegeestig@alcmaeon.nl