Seks is lekker, leuk en ook nog eens gezond! Maar kan ook heel, maar echt heeeeeel ongemakkelijk zijn. Of het nou de eerste keer, een one-night stand of gewoon met je longterm vriend/scharrel is. Iedereen heeft wel een awkward seksverhaal (hoewel variërend in de mate van intensiteit van de awkwardness). Sex sells, dus bij deze een sappige verzameling waargebeurde, maar begrijpelijk ook anonieme seksverhalen, waarvan ik bij veel niet weet of ik moet lachen of huilen…

‘Lunetten ofzo’
“Ik had 21-diner van mijn clubgenootje. Na 1000 gangen heerlijk eten en 1000 flessen wijn besloten we nog de stad in te gaan. Daar ontmoette ik een leuke jongen, het ene leidde tot het andere en ik belandde bij hem in bed (na eerst een *oogrol* tering-end fietsen naar ergens in Lunetten ofzo). De volgende ochtend vertelde hij dat hij uit was om te vieren dat hij een nieuwe kamer had in het centrum van Utrecht. Wat chill riep ik. Ik vroeg waar enzo omdat ik ook in het centrum woon. Ik kan de hartverzakking die ik kreeg echt niet beschrijven toen hij mijn adres opnoemde. Ik had door het 21-diner de hospiteeravond bij mij thuis gemist en hij was blijkbaar als nieuw bewoner gekozen en was uit om het te vieren…. We wonen nu al 4 maanden samen en het is nog steeds best ongemakkelijk…. De meisjes van het huis pesten me er soms nog mee. Maar de jongens hebben geen idee.”

‘Op een avond’
“Op een avond, waar ik eigenlijk niet veel meer van weet, ging ik met een meisje naar huis die in hetzelfde complex woonde als ik. Ik was echt katjelam (zij gelukkig ook). De seks lukte niet echt en halverwege de intens gefaalde poging gaven we het op, onder andere omdat zij over moest geven – ik probeerde het maar niet persoonlijk te nemen. Door de geluiden en geur enzo moest ik ook en al snel lag d’r hele bed onder…. We zijn naar mijn huis gegaan om te slapen en de volgende dag hebben we de hele dag brak in bed gelegen en gepraat. We zijn ook nog samen naar de IKEA geweest om een nieuw matras te kopen. Nu zijn we al bijna een halfjaar samen! *Lachend* Wie had gedacht dat samen kotsen en brak zijn zo’n goede bonding zou zijn. Ik denk wel dat we nog een mooi verhaal moeten verzinnen om aan de kleinkinderen te vertellen…”

‘Blijkbaar’
“Ik ga echt niet in detail, maar blijkbaar kunnen condooms kwijtraken….  Ín iemand zegmaar…”

‘Koffiebonen’
“Één woord: KAK. In. Mijn. Bed. Oh wacht… dat zijn er vier. Nou het is niet zo’n lang verhaal eigenlijk. Ik had een jongen mee naar huis genomen. Hij viel na 2 minuten bovenop mij hijgen in slaap. Ik was ook vrij snel weg daarna. Midden in de nacht werd ik ergens wakker door. Die jongen weg, maar had ik wel een SHITLOAD (letterlijk haha) diarree op m’n lakens. Nou die kon ik wel verbranden…. Hij stuurde de volgende dag wel nog een uitleg via fb-messenger en dat het hem intens speet en dat hij zich gewoon te erg schaamde om te blijven. Blijkbaar had hij met z’n dronken kop eten met gluten besteld, ondanks een aardige gluten-allergie. Wel aardig dat hij dat berichtje nog stuurde opzich. Ik heb m nooit meer gezien though… De lakens en mn matrasbeschermer, heb ik met alle plezier weggegooit. God bless die matrasbeschermer man, anders was mn matras ook verpest geweest…. Ohja, goede tip: koffiebonen helpen tegen poeplucht..” *semi-treurige lach*

‘Walk of shame’
“Bij feestjes komt het wel eens voor dat er een bepaalde hoeveelheid alcohol genuttigd wordt, en van het een komt het ander… Voor je het weet lig je de volgende ochtend ineens niet in je eigen bed. Toen ik de morning after ietwat ongemakkelijk mijn kleding bij elkaar aan het zoeken was, kwam ik langzaamaan tot de conclusie dat 31 oktober toch niet de beste avond is voor een one-night stand. Make-up en/of Schmink zat over mijn hele gezicht, mijn haar zat nog in het ietwat uitgezakte kapsel van de avond zelf en ohja, mijn prachtige halloween outfit was ik even vergeten… De avond zelf was dat natuurlijk helemaal geweldig, maar toen ik me ‘s ochtends tussen de mensen voegde die allemaal in hun pak op weg waren naar hun werk voelde ik me toch iets minder comfortabel. Die walk of shame waren ongeveer de langste 15 minuten van mijn hele leven, haha.”

Hoogtevrees’
“Eén tip: doe het nooit in een hoogslaper. Ik heb drie keer mijn hoofd gestoten toen ik bovenop zat…”

‘Privémomentje’
“We waren op het strand, ik was dronken… En toen stonden er ineens 20 mannen achter parasols verscholen naar ons te kijken. Dat was opzich wel redelijk gênant. Nou oké, 20 is iets overdreven, maar het waren er wel echt 7 of zo! Toen zijn we toch maar snel weggegaan…”  

Hopelijk hebben jullie wat van opgestoken van dit leerzame artikel en zal je zelf nooit een van die drama’s mee te hoeven maken! Hier nog een paar extraatjes van ‘Whisper’, een app (of website: whisper.sh) voor alle gênante dingen die je liever niet hardop zegt, maar fluistert. (Via een app. Naar miljoenen vreemdelingen over de hele wereld.)

images-2 images-3 images-4

Wil je bericht krijgen wanneer er een nieuw artikel online komt? Volg ons dan via wordpress of bloglovin, of like onze facebookpagina Geestig Magazine!    Heb je zelf ook nog leuke ideeën voor een artikel of een bepaald onderwerp waar je graag wat over wilt lezen? Mail dat dan naar: redactiegeestig@alcmaeon.nl

Danne Kranen & Romy Snetselaar