Mei, het ideale moment voor een gezonde portie zelfverheerlijking. Namens Geestig Magazine ging ik op pad om te kijken wat studenten het leukste aan zichzelf vinden. Zouden zij meteen beginnen over hun uiterlijk, of zouden zij kiezen voor een karaktereigenschap?

 

Sjoerd, NatuurkundeIMG-20160513-WA0032

“Ja super arrogant, m’n humor. Mijn humor is heel goed en ik kan er veel mensen mee aan het lachen maken. Dat komt honderd procent omdat het zo droog is. Sommige mensen begrijpen die humor wel, anderen niet, maar met zulke personen heb ik dan ook niks.”

 


Sophie, Economics and Business Economics.IMG-20160513-WA0037

“Mijn sprankelende persoonlijkheid. Tenminste, dat is wat iedereen zegt. Het is gewoon een feit en iedereen is het er mee eens. Waarom het zo sprankelend is? Ja, geen idee eigenlijk. Het is zo complex dat ik niet één punt kan aanwijzen. En mijn grappen. Of dit een grap is laat ik in het midden.”

 

Anoniem

“Mijn borsten, mijn platte buik en mijn lange benen. Eigenlijk ben ik over mijn hele lichaam wel tevreden. Iedereen zal wel beginnen over zijn spontaniteit en humor. Nou, ik dus niet.”

 


IMG-20160513-WA0036Jan, Psychologie

“Dat ik af en toe echt een uur lang voor mij uit kan staren en me dan gewoon alsnog kan vermaken. Ik heb laatst een hangmat gekregen van mijn ouders en elke keer als ik daar in lig, kom ik helemaal tot rust. Alle zorgen van de rest van de wereld vallen dan weg. Dat ik dat gevoel bij mezelf kan oproepen, dat vind ik het leukste aan mijzelf.”

 

Simonette, Economie

IMG-20160513-WA0030

“Mijn eigen humor, die alleen ik snap, maar die erg leuk is. Anderen kunnen er vaak ook wel om lachen hoor.”

“Uhh… Nou.. Nee”, aldus haar vriendinnen in koor.