Inmiddels zijn we alweer bijna halverwege april en is mijn kikkerbil weer in een normale veranderd. De post-its met ‘sla mij’ liggen in de prullenbak en alle gulpen zijn weer dichtgeritst. De massa studenten heeft humor weer aan de kant gezet voor een flinke dosis ijver: de hele UB zit weer vol. Het is uit met de pret. Zou het niet mooi zijn om het nuttige met een heleboel plezier te combineren?

Aan je toekomst werken betekent niet alleen maar in de bibliotheek zitten, werken of lange lappen typen op je laptopje, nee, aan je toekomst werken kun je ook met zes geweldige bestuursgenoten om je heen, terwijl je gierend van het lachen met de tranen in je ogen dubbelgeklapt op de bank ligt.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Oké, genoeg gelachen. Wij hebben ons in elk geval niet voor de gek laten houden: wij zijn op de leukste manier ooit bezig met onze toekomst. Nu is alweer de tijd gekomen om op zoek te gaan naar nog eens zeven mensen die op deze manier het jaar van hun leven willen beleven! Nog drie maandjes knallen tot de zomer en dan is het voor ons tijd om het stokje over te geven. Iets voor jou? Houd jezelf niet voor de gek en werk net als het 26e lachend aan je toekomst!

 

Sanne Böing
h.t. Voorzitter