We hebben allemaal wel eens onze skeere tijden gehad. Tijden dat zelfs een klein bedrag een fortuin lijkt en je daar alles (nou ja, bijna alles) voor over zou hebben. Wat voor rare dingen hebben jouw medestudenten gedaan voor geld? Geestig zocht het uit!

Sander, Geografie

“Ik heb wel eens een hele hete peper gegeten voor vijf euro.”

 

Laureline, Psychologie

“Bier met mayo gedronken. Voor een euro. Don’t try this at home.”

 

Anoniem

“Ik heb borsten gevoeld voor vijf euro, omdat iemand wedde dat ik de cupmaat niet kon raden. Toen moest ik wel even heel goed voelen, natuurlijk! En ik heb met iemand gewipt voor €2,50. Maar dan ook echt gewipt. Op een wip. En ik heb een keer iemands vriendje laten huilen voor een euro. Maar verder doe ik eigenlijk de meeste rare dingen zonder dat ik er geld voor krijg.”

 

Annemijn, Wiskunde

“Ik ben voor vijftig Rand (omgerekend nog geen vij euro) van een brug gebungeejumpt in Afrika. Niet echt gênant, maar ik heb wel hoogtevrees.”

 

Tessa, Psychologie

“Een keer bij de bittergarnituur kregen we pittige mosterd in zo’n ijsbakje. En ik haat mosterd. Het hele bakje was nog vol en als ik de mosterd inclusief het bakje opat, kreeg ik tien euro van m’n ouders. Gedaan, en de hele dag buikpijn gehad!”

 

Anoniem

“Ik heb er een hoop, maar m’n lievelings is: De Eiffeltoren op de top aan de binnenkant geswaffeld. Beloning: één euro. Zelfde verhaal geldt voor nog wat monumenten, onder andere de Arc de Triomph en de universiteit van Coimbra. Een vriend van me probeerde me elke weer over te halen voor een euro. Een vriendin van me heeft trouwens ook een fles olijfolie in één keer achterover getikt voor een tientje. Was toen heel leuk, daarna was er een hoop kots.”

 

Zo zie je maar. Drastic times call for drastic measures. Zeker als je een skeere student bent. Heb jij ook wel eens iets heel raars of gênants gedaan voor een paar extra piek? Schroom niet, en laat het ons weten! Je bent hier in goed gezelschap!