Je weet dat je pas echt een skeer leven hebt, als je vier weken niet in je eigen huis kunt plassen, douchen of koken. Als je ’s ochtends wakker wordt met het bouwstof in je haren en op je slippers naar het campingsanitair moet lopen om je tanden te poetsen, in je pyjamaatje langs de wellustig kijkende bouwvakkers. Nog veel skeerder (is dit een woord?) wordt het als je je broek laat zakken, net op tijd gaat zitten – want je moet nu echt ver lopen naar de wc – en er dan achter komt dat zelfs de SSH te skeer is om voor wcpapier te zorgen. Met zes douches en vier wc’s op pak ‘m beet negentig bewoners wordt het vooruitzicht van de komende maand niet veel beter.
Heel veel meer zit er niet op dan je huis zoveel mogelijk te vermijden en bij anderen te eten, thuisbezorgd te bestellen of uit eten te gaan. Helaas heeft dit dan wel weer nadelige gevolgen voor de skeerheid van je portemonnee. Straks houd je geen geld meer over voor dat wcpapier waarin je zelf moet voorzien. Gelukkig wordt het lente. Lekker wildplassen.

 

Sanne Böing
h.t. Voorzitter