Altijd al fan geweest van club Basis aan de Oude Gracht? Dan heeft Geestig Magazine nu iets heel gaafs voor jou geregeld! Wij mogen namens club Basis 2 kaartjes verloten voor hun 1 jarig bestaan op 30 januari!

Na een jaar hard werken viert BASIS haar 1 jarig bestaan op zaterdag 30 januari 2016. BASIS is een club in het hartje van Utrecht, zonder glamour en poespas maar industrieel en laagdrempelig, waar house (in de breedste zin van het woord) de ‘basis’ is en zij worden 1 jaar oud. Dat moet gevierd worden natuurlijk! Het 1 jarig bestaan zal door Antal samen met Job Jobse, Willie Burns en Robert Bergman goed gevierd worden. Dit wil je niet missen!

Bekijk hier het Facebookevenement: https://www.facebook.com/events/921436937941963/

Hoe kun je dit nou winnen?

Like vóór woensdag 20 januari 12 uur ‘s avonds het facebookbericht van dit artikel en onze facebookpagina, en daaruit verloten we 1 gelukkige die een samen met een vriend/vriendin de gelukkige winnaar zullen worden!
Winnaars worden donderdag 21 januari bekend gemaakt, dus zet het alvast in je agenda!