De maand van heel veel eten en tijd doorbrengen met familie en vrienden is eindelijk aangebroken. Bij je ouders verwend worden met lekker eten en overspoeld worden met cadeautjes. Cadeautjes… Paniek! Geld… PANIEK! Geen man over boord, want wij hebben een aantal leuke cadeautips op een rijtje gezet die je bankrekening enigszins sparen (zodat je in januari niet hoeft te leven op noodles en rijstwafels). En om een beetje in de sinterklaassferen te komen, geven wij zelf ook een aantal cadeautjes weg in samenwerking met LTD Pop Up Beauty & Gift Drugstore die je heel makkelijk kan winnen! Cadeautjes voor jezelf zijn natuurlijk ook nooit verkeerd.

Voor de modieuze man (ongeveer 10 euro)
Kekke sokken zijn HIP. Wanneer de broekspijp per ongeluk net een klein stukje omhoog kruipt en je een paar leuke sokken ziet ben je echt het mannetje. Kijk eens naar Happy socks wanneer je vrienden hebt die net iets te veel waarde hechten aan deze details.
Via: de Bijenkorf, 8.00

Voor de bierliefhebber (ongeveer 10 euro)
Bij vrijwel iedere slijterij zijn speciaalbier glazen te koop. Koop zo’n glas, koop het bijpassende speciaalbiertje, wikkel er een cellofaantje omheen met een grote strik en klaar!
Via: Bierhut

Voor de tosti fanaat (ongeveer 10 euro)
Eindelijk is er een boek geweid aan tosti’s! Het kookboek ‘Tosti’s en andere gegrilde broodjes’ van Laura Washburn is een boek dat eigenlijk in geen enkel studentenhuis kan ontbreken. Gewoon omdat er niets beters is dan een tosti om 5 uur ’s nachts.
Via: Kookpunt, 9.95

Voor de globetrotter (ongeveer 15 euro)
Wie heeft er niet zo’n vriend of vriendin die op ieder mogelijk moment naar het buitenland vertrekt? Die constant de sites van TUI en Kilroy afstruint? Voor deze globetrotter is een mooie wereldkaart voor boven het bed misschien een leuk idee. Kan zelfs nog in een leuk antiek stijltje. Lekker hipster, houden we van.
Via: Bol.com, 12.99.

Een cadeautje van ons, voor jullie!
In samenwerking met de tijdelijke winkel LTD Pop Up Beauty & Gift Drugstore (Burgemeester Reigerstraat 15) geven wij een aantal leuke pakketjes weg. Bij LTD Pop Up Beauty & Gift Drugstore worden losse producten en pakketjes verkocht van bekende merken met tot wel 70% korting! Perfecte plek om leuke cadeautjes te halen die je rekening niet compleet leeg trekken dus. Ze verkopen onder andere deze leuke setjes:

12305386_978036558921862_1508342266_nNagelsetje PUPA, t.w.v. 24.95. Bij LTD Pop Up Beauty & Gift Drugstore voor maar 10 euro!

12312100_978036572255194_1879565139_nDouchegel en Aftershave van Guess, t.w.v. ongeveer 50 euro. Bij LTD Pop Up Beauty & Gift Drugstore voor maar 10 euro!

12309095_978036552255196_1571850206_n       Blond Douchegel en Body Cream, t.w.v. ongeveer 25 euro. Bij LTD Pop Up Beauty & Gift Drugstore voor maar 6 euro!

En deze setjes mogen wij aan jullie weggeven! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de Facebook pagina van Geestig Magazine liken en het bericht over dit artikel op de Facebook pagina liken. Wil je meer kans maken? Wanneer je dit artikel via Facebook deelt gaat jouw naam twee keer in de hoge hoed! Easy peasy!

Naast deze leuke pakketjes hebben wij nog meer leuks voor jullie geregeld. Wanneer je bij LTD Pop Up Beauty & Gift Drugstore laat zien dat je zowel onze Facebookpagina als die van hen hebt geliked, krijg je een rijkgevulde goodiebag mee naar huis. Spread the word! Zo verwennen we iedereen in december.

Dagboek43_27       Witte Chocoladekruidnoten van Van Delft, t.w.v. 4 euro

Hebben jullie al gehoord van de Pepernotenfabriek van Van Delft in Utrecht? Dit is een klein stukje tijdelijke hemel op de Van Woustraat 101 waar 50 (!) soorten kruidnoten te koop zijn! Wat dacht je van kruidnootjes met cappuccino smaak? Of met bosvruchten, of sinaasappel? Je kan ze hier allemaal proeven. Van hen mogen wij een zakje witte chocoladekruidnoten weggeven! Perfect voor de mensen die altijd moeite moeten doen om de witte chocoladekruidnootjes uit de zak te vissen.

10 december zullen wij de winnaars bekend maken op onze Facebook Pagina, dus houd deze goed in de gaten! Succes!