Benieuwd wat de komende maand jou gaat brengen?! Lees dan nu de nieuwe herfsthoroscoop! Passend bij het thema van deze maand zal de nadruk deze keer liggen op het gebied van gezondheid, waarover de ligging van de sterren en planeten ons uiteraard weer alle informatie kan geven!

Steenbok          23 december t/m 20 januari

Rond 9 oktober zal de maan ruim vier graden onder de planeet Venus komen te staan, wat duidt op een vertraagde spijsvertering waar je komende maand last van zou kunnen krijgen. Om dit te voorkomen, is het belangrijk om genoeg vezels te blijven eten en lekker in beweging te blijven! Ondanks een mogelijk vertraagde spijsvertering (die je nu dus kan voorkomen) ziet het er verder deze maand gunstig voor je uit en voel je je lekker in je vel. Op liefdesgebied zal er iets nieuws en spannends kunnen gaan gebeuren, maar zorg dus wel dat je die spijsvertering onder controle blijft houden ;).

Bijzondere dagen: 15 en 24 oktober.

Waterman         21 januari t/m 18 februari

Halverwege oktober zal Mercurius zijn grootste hoekafstand tot de zon bereiken. Dit kan voor de waterman betekenen dat zich wat extra vet kan ontwikkelen op je linker dijbil. Probeer je hier niet teveel van aan te trekken want dit zal zich in de loop van de maand gewoon weer verspreiden. Maar om dit proces te versnellen kan het helpen zo nu en dan een lekkere ochtendwandeling te maken om de frisse herfstlucht door je lichaam te laten stromen! De glow die je daarmee oploopt zal je crush niet onopgemerkt blijven. Op liefdesgebied zal de waterman het er dan ook goed vanaf brengen deze maand!

Bijzondere dagen: 29 oktober.

Vissen          19 februari t/m 20 maart

Op 27 oktober is het Volle Maan. De Volle Maan zal zich dan in het sterrenbeeld Vissen bevinden, wat betekent dat je je rond deze tijd van de maand wat meer opgeblazen kan voelen en wat last kan hebben van winderigheid. Door rustig en met aandacht te eten kan dit grotendeels voorkomen worden. Positief is wel dat de Volle Maan tegelijkertijd betekent dat er op liefdesgebied deze maand wel eens spannende dingen zouden kunnen gebeuren. Probeer je daarom goed te verzorgen en er op je best uit te zien! En vergeet niet te genieten van de mooie herfstkleuren buiten, voor je het weet is alles alweer kaal!

Bijzondere dagen: 16 en 27 oktober.

Ram             21 maart t/m 20 april

Deze maand zal de planeet Mars vlakbij de veel heldere planeet Jupiter komen te staan. Wanneer deze planeten hun krachten bundelen, betekent dit voor de Ram dat je nog meer positieve energie zal ervaren dan normaal! Maak hier gebruik van! Wil je al langer gezonder gaan eten of meer gaan sporten? Begin daar dan deze maand aan. Maar loop daarbij niet te hard van stapel, want de toxische stoffen die er vrij kunnen komen wanneer je je voedingspatroon aanpast zijn niet zo aantrekkelijk voor de crush die je op het oog had. Doe het dus rustig aan en geef jezelf de tijd. Vertrouw erop dat de positieve vibe die je deze maand ervaart vanzelf met iemand van het andere geslacht zal resoneren!

Bijzondere dagen: 16 en 21 oktober.

Stier              21 april t/m 21 mei

Naast dat Mercurius zich veel zal laten zien het einde van deze maand, begint op 25 oktober de wintertijd. Deze combinatie zorgt ervoor dat je tegen het einde van de maand wat last zou kunnen krijgen van obstipatie omdat je lichaam in de war kan raken. Je biologische klok moet zich aanpassen en om dit proces zo snel mogelijk te laten verlopen is het belangrijk dat je extra lief bent voor jezelf deze maand. Eet gezond, ga op tijd naar bed, en drink veel water of thee. Je lichaam zal je bedanken. En probeer daarnaast te genieten van de knusheid als het weer eerder donker wordt! Op liefdesgebied ziet het er veelbelovend uit deze maand, wees hier op voorbereid en sta ervoor open!

Bijzondere dagen: 26 en 31 oktober.

Tweelingen           22 mei t/m 21 juni

Mars bevindt zich komende maand zo’n 8 graden boven Saturnus. Deze lijn duidt erop dat je wel eens extra behoefte kan hebben aan chocoladerepen, in het bijzonder Mars repen. En als je hier niet van houdt kunnen de Tony Chocolony repen wel eens gaan lokken. Geef toe aan deze behoefte. Het kan geen kwaad een extra winterlaagje aan te leggen voordat het weer kouder wordt. Maar probeer daarbij wel regelmatig te blijven bewegen, zodat je in balans blijft. Dat is dan ook precies waar Mars en Saturnus voor staan: balans. Op liefdesgebied zal je je echter minder in balans kunnen voelen komende maand; je zou wel eens iemand tegen kunnen komen die je aan alle kanten aan het wankelen zal brengen.

Bijzondere dagen: 28 oktober.

Kreeft            22 juni t/m 23 juli

Gezien de stand van Venus deze maand en de hoek van 12 graden die zij met de aarde maakt, zal je het op het gebied van gezondheid wat lastig kunnen krijgen komende maand. In de supermarkt zal je het gevoel krijgen dat de snoepschappen je aan alle kanten naar zich toe trekken. Wees hier van bewust; dit is de kracht van Venus die contact probeert te maken met het aardse. Laat je er niet door verleiden en blijf op het goede pad. Op liefdesgebied zal je het gelukkig makkelijker krijgen deze maand. Je zou zo maar eens iemand tegen kunnen komen, in wie meer zit dan een eenmalige date. Dat snoepje mag je dan weer wel pakken.

Bijzondere dagen: 2 en 25 oktober.

Leeuw            24 juli t/m 23 augustus

Pluto zal komende maand in een loodrechte lijn komen te staan met de aarde. Wat betekent dit voor jou? Nou, het effect dat dit kan hebben, is dat je de neiging kan hebben om wat meer te drinken dan normaal. Het is oké om zo nu en dan een drankje te nemen, maar probeer het te beperken en de dagen erna extra goed voor je lichaam te zorgen door zo nu en dan een vitaminerijk sapje te maken en veel in de buitenlucht te bewegen. Bijkomend voordeel hiervan is dat het zo maar eens zou kunnen zijn dat je daar buiten een leuke spetter tegen het lijf loopt. En mocht je er al één hebben? Ga alsnog naar buiten want wat zuurstof is altijd goed voor een relatie!

Bijzondere dagen: 17 oktober.

Maagd           24 augustus t/m 23 september

Op 13 oktober is het Nieuwe Maan. De maan zal dan vlakbij de zon in het sterrenbeeld Maagd staan en dus niet te zien zijn. Dit betekent dat je komende maand de neiging kan hebben om je ogen te sluiten voor gezonde of goede voornemens, probeer hiervan bewust te zijn. Ondanks dat de Nieuwe Maan niet zichtbaar is, betekent dit niet dat hij er niet is. Om je niet voor jezelf en je omgeving te verstoppen kan het helpen om komende maand zoveel mogelijk van jezelf te laten zien. Een tip hierbij is om eens een korte spijkerbroek naar je studie of werk aan te trekken, juist op de wat koudere dagen. Dit is goed voor de bloedcirculatie in je lichaam en tegelijkertijd houd je jezelf hiermee bewust van jezelf en je lichaam! Op liefdesgebied ziet het er positief uit voor jou deze maand, mits je de korte broekentip opvolgt!

Bijzondere dagen: 12 en 31 oktober.

Weegschaal               24 september t/m 23 oktober

Ondanks dat Uranus op één lijn ligt met de Aarde deze maand, betekent dit nog niet dat het allemaal vanzelf zal gaan voor de Weegschaal. Het is van belang dat je genoeg aandacht besteedt aan jezelf en voldoende vitamines binnenkrijgt, omdat het wel eens kan zijn dat je de neiging krijgt om alleen maar pizza te eten de komende tijd. Zo nu en dan een reinigende kruidenthee kan helpen bij deze neiging en spoelt de ongezonde behoeftes weg. Een uitzondering mag je maken als je op date gaat met je vriend of vriendin of met de crush die je eindelijk heeft benaderd! Dan is een stuk sla tussen je tanden een stuk minder aantrekkelijk dan een stukje pizza.

Bijzondere dagen: 9 en 30 oktober.

Schorpioen            24 oktober t/m 22 november

Halverwege deze maand komt Uranus in oppositie te staan met de zon. Deze ligging kan er wel eens voor zorgen dat je komende maand wat weerstand kan ervaren op het gebied van beweging en sporten. Probeer bewust te zijn van deze weerstand en laat je er niet door kennen; pak toch lekker de fiets naar je studie of werk en geniet onderweg van de mooie herfstkleuren om je heen. Kijk daarbij uit dat je niet tegen een lantaarnpaal aan fietst. Met deze buitenlucht is niet alleen je lichaam blij, maar ook je hersenen zullen door de extra zuurstof toevoer een boost krijgen waardoor je beter presteert. Op liefdesgebied zal je je hierdoor ook ineens herboren voelen; door ofwel iets anders te doen dan normaal in je relatie, ofwel ineens open te staan voor een ander soort type dan waar je altijd op dacht te vallen. Dit kan leiden tot spannende dingen.

Bijzondere dagen: 24 oktober.

Boogschutter          23 november t/m 22 december

Op 20 oktober is het Eerste Kwartier; de half verlichte maan staat dan in het sterrenbeeld Boogschutter. Dit betekent voor jou dat je komende maand wat extra positieve energie krijgt toegestuurd vanuit de ruimte, waarmee je zonder al teveel moeite gezonde voeding binnen wil krijgen en goed voor jezelf zorgt. Echter, wanneer de maan zich tegen het einde van de maand meer terug zal trekken, kan het wel eens zo zijn dat je okselhaar de neiging heeft om overmatig te blijven groeien. Houd dit in de gaten en scheer of knip het regelmatig bij. Op liefdesgebied zal je wat extra moeite moeten doen deze maand. Ben je single? Dan wordt het nu echt eens tijd om weer wat te gaan daten. En heb je al een liefje? Dan zal hij of zij het waarderen wanneer er weer eens een keer wat spannends gebeurt!

Bijzondere dagen: 17 en 30 oktober.