Zoals jullie misschien al wel gemerkt hebben, is Geestigmagazine up and running! Om dit te vieren én om iets leuks te doen voor al onze lieve paarse leden, hebben we vandaag een winactie voor jullie. Het is heel simpel: like het bericht dat hierover op Facebook geplaatst is en win een plek op de gastenlijst voor jou en een vriend(in) voor Pieces of Tomorrow op 18 december in TivoliVredenburg!
Wil je je kans vergroten? Laat dan een comment achter onder dit blogbericht.

Wil je weten wat Pieces of Tomorrow precies is?
Nieuwe wegen zoeken, dat is onze missie. Tivoli en Vredenburg gaan samen, twee werelden komen bij elkaar. Muziek is onze taal, maar de vorm is soms zo verschillend. En juist door die vorm is er een drempel. We hebben het orkest (80 muzikanten) gevraagd om op donderdag, na de repetitie, het werk van de vrijdag (Pieces of Tomorrow) in een iets aangepaste vorm te spelen. De muziek zelf heeft geen aanpassing nodig.

Wat doen wij dan anders? Geen dresscode (ook niet voor het orkest), we beginnen iets later, de musici introduceren kort wat ze gaan spelen, en waarom, je biertje mag mee naar binnen, dj St. Paul is onze host, visuals ondersteunen het verhaal van de muziek en verder laten we de muziek spreken. De sound van het voltallige orkest is overweldigend. Laat je onderdompelen.